Welkom

Welkom op de site van De Bruin Elektrotechniek . Wij verzorgen alle voorkomende elektrotechnischewerkzaamheden, voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Utrecht. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om De Bilt.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons Bedrijf

De Bruin Elektrotechniek is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende elektrotechnischewerkzaamheden.

Ons bedrijf bestaat sinds 2007 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van kantoor- en horecainstallaties, netwerken en woonhuizen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Utrecht. Zo zijn wij onder andere werkzaam in een straal van 50 km in en om De Bilt.

Onze diensten bestaan uit voorkomende elektrotechnischewerkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in kantoor- en horecainstallaties, netwerken en woonhuizen. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Referenties

De Bruin Elektrotechniek werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

1. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

2. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.

3. Naam Bedrijf, Naam Contactpersoon, Werkzaamheden, Internetadres.